Vi stak af til Vestervig en uge i marts 2007


FOTOs herover:

Brændingen mod kysten ved Agger.


I begyndelsen af marts 2007 stak vi (Inge og Carlo) af fra Silkeborg - vi ville i fred og ro fejre vores sølvbryllup uden det store ståhej.

Carlo var kort forinden "kommet ind over" en kollegas hjemmeside og et sommerhus han ejede ved Vestervig - og den manglede ordentlige billeder.
Sommerhuset blev i begrænset omfang lejet ud.

Da Carlo "kom ind over" blev der lovet nærmest ubegrænset ophold i sommerhuset uden for de gængse udlejningsperioder - og det var den option der blev benyttet.

Vi havde en dejlig, lille uge i sommerhuset, hvor vi benyttede lejligheden til at få gået nogle rigtig lange ture langs standen, både ud mod Krik Vig i Limfjorden, men også langs Vesterhavet ved Agger.

Billeder til kollegaens hjemmeside blev det også til, lige som det blev aftalt at vi skulle komme igen på et andet tidspunkt af året for at få nogle anderledes stemninger i billederne.

At vi så også reddede sommerhuset fra oversvømmelse var bare en biting (det var en pumpe, som var stået af, så hele arealet omkring sommerhiuset var oversvømmet da vi ankom).

Kollegaen har siden solgt sommerhuset - for så i stedet at købe et næsten lige ved siden af.


FOTOs herover:

En af de kløfter, som fører smeltevand ud til Krik Vig.
Masser af strandsten og skaller - smukkere motiv kan man næsten ikke finde - man skal bare kigge ned når man går langs stranden.