Historien om SAMSON I - anden del

FOTO: Her er jeg sammen med min bedste menneske-legeven, hun hedder Tenna


Det første halve år her, brugte jeg på at menneskerne og jeg skulle lære at gå ordentlig ”på plads” med og uden snor, jeg viste dem at jeg kunne blive liggende når de sagde dæk, og så fik jeg lov til at springe og sige en masse når de sagde ”giv hals”.

Det bedste af det hele var, at når der var pause i mennesketræningen, fik vi hunde lov til at løbe frit omkring og lege med hinanden.

FEDT MANNER !!!!!!

Mine mennesker går på, og får, besøg. Det er sjovt.

Nogen af de steder vi besøger er der kun mennesker. Andre steder er der også hund, og så har vi det rigtig hyggeligt kan I tro!

De bedste at besøge er Lissa, hun har altid et par poser med kiks (og en gang var der en pose cornflakes der nærmest faldt ned i hovedet af mig), og farmor i Sønderjylland.

Hos farmor bor min bedste ven, selv om han er ved at være en ældre herre og ikke gider lege så meget mere.

FOTO: Jeg napper lige en bette lur


Han hedder SMUT og er en foxterrier.

I januar 2002 blev farmor pludselig meget syg, og SMUT, der nu VAR blevet en ældre herre på 13 år, havde ikke noget sted at bo.

Han bor nu hos mig, så nu keder jeg mig slet ikke mere, især ikke når der er nogen som prøver at komme ind i huset og SMUT og jeg holder råbekonkurrence for at byde gæsterne velkommen.

SMUT var gammel, og fik det pludselig ikke så godt.

Han tog med mine mennesker en morgen - og siden har jeg ikke set ham !!!!!! 


Jeg er en lykkelig hund, bor godt, får noget at spise hver dag, frisk vand 3 gange om dagen, luftetur 3 gange om dagen og tager indimellem nogle gevaldige slåskampe med pigen i huset (når hun lægger sig på gulvet, ved jeg at vi skal slås og kæle helt vildt dejligt).

En anden ting, som jeg er helt vild med, er at blive støvsuget!!

Når menneskene støvsuger er det bare med at være vågen – derfor stiller jeg mig flere gange hen i min kurv medens de støvsuger gulvet omkring kurven, og hvis ikke der er sket noget når de går i gang med selve kurven, prøver jeg at gøre opmærksom på mig selv ved at skubbe lidt til den der støvsuger. Jeg kan bedst lide at blive støvsuget samme dag som jeg er blevet striglet.

FOTO: Så kan du godt holde - jeg gider ikke at skulle fotograferes mere !!


De har også lavet et hus og en gård med bræddegulv til mig ude i haven.

Det er rigtig sjovt hele tiden at bryde ud af gården, og hvis det ikke lykkes mig, så sætter jeg mig og hyler lidt meget.

Det er måske derfor, at det er lang tid siden jeg sidst har været i min egen gård ????

Menneskefar fjernede langt om længe "mit" hus i efteråret 2004.

Det eneste, der irriterer mig en hel del er dørene i selve huset.

Om vinteren lukker de alle døre til, så man ikke kan løbe fra rum til rum, og heller ikke selv bestemme hvornår man vil ud i haven.

Når jeg er alene hjemme nøjes de ikke med at lukke dørene; de låser dem!!

Og jeg, som ellers er så skide skrap til selv at lukke alle dørene op.

Under luftetur den 7. februar 2007 sidst på eftermiddagen løb jeg mit højre øje ind i en grenende - det gjorde ikke særlig ondt.

Hen på aftenen fik jeg morderlig ondt i øjet, som lukkede helt til.

Dagen efter var det stadig galt, og pludselig, midt på formiddagen, gik det helt galt. Da begyndte det at fosse ud af mit øje med en sortbrun vædske.

Carlo, der tilfældigvis var hjemme, kørte mig til dyrlægen, hvor jeg blev et par timer indtil Carlo kom tilbage med Tenna midt på eftermiddagen.

Så blev jeg luftet lidt, og kom tilbage til dyrlægen

. . . . . . OG SÅ HUSKER JEG IKKE MERE . . . . . .


Når jeg bliver striglet, kan det med garanti ses på plænen et par dage derefter.

PS: Fuglene elsker at rydde op efter mig.